Bæredygtig emballage

Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de informationer der er omkring bæredygtig emballage, da der er mange måder at være bæredygtig på. Det kan f.eks. være, at dit fokus er på arbejdsforhold, påvirkningen på dyrelivet eller udledning af CO2. Læs med her og bliv klogere på bæredygtig emballage. 

Livscyklus for emballage

Der findes ikke et endegyldigt svar på hvad bæredygtig emballage er, da det kommer an på hvad det skal bruges til og hvordan, at det bliver behandlet efter det lander i kundernes hænder. Det vigtigste er at tænke over, hvad I som virksomhed kan gøre, selvom det bare er i det små. En god måde at anskue hvordan emballage kan være bæredygtig, er ved at kigge på livscyklussen for den type emballage I har i tankerne. Denne livscyklus består af 5 faser: Råmaterialer, Produktion, Transport, Brug og Affald.

Råmaterialer og produktion

Først og fremmest er det vigtigt at sørge for, at I vælger råmaterialer i god kvalitet, da I på den måde undgår, at emballagen kan gå i stykker og derved reducerer I også mængden af emballage. Jeres valg af materiale skal være fremstillet på bæredygtig vis og det optimale valg, er at vælge genbrugsmateriale hvis det er muligt. Nedenfor fremgår der en materialeoversigt over bæredygtig emballage.

Overblik over bæredygtig emballage

OM ENTRY 

Vi er din sparringspartner omkring produktion i Kina. Kontakt os i dag og få et tilbud.